Ik heb ongeveer 3 maanden geleden een neuscorrectie laten doen en ik zou niet blijer kunnen zijn met het resultaat! Ik was me altijd bewust van mijn neus omdat hij vrij breed was en ik een rugbult had. Mijn chirurg was in staat om beide problemen aan te pakken en mij een meer verfijnde neus te geven.

De operatie zelf verliep vrij snel (ongeveer een uur) en ik was de volgende dag weer op de been. In het begin was er wat zwelling en blauwe plekken, maar dat ging na een paar weken weg. Mijn nieuwe neus ziet er zo natuurlijk uit en ik heb veel complimenten gekregen sinds ik hem heb laten zetten.

Het herstellen daarentegen duurde wel wat langer dan verwacht. Enkele complicaties (zoals bloedingen) vonden plaats. Mijn chirurg was echter altijd beschikbaar om al mijn vragen en zorgen te beantwoorden.

Over het geheel genomen ben ik erg blij met mijn neuscorrectie en ik zou het zeker aanraden aan iedereen die het overweegt. Het heeft mijn zelfvertrouwen zeker een boost gegeven en ik voel me mooier dan ooit! Dank aan mijn chirurg (Dr Wever) die me de neus heeft gegeven die ik nu heb.

Als u een neuscorrectie overweegt, ga dan op onderzoek uit en vind een chirurg met een goede reputatie die naar u luistert en u helpt het resultaat te bereiken dat u wenst. Veel succes!