Sprekers


Charlotte Bruijnen

Charlotte Bruijnen

   Charlotte Bruijnen is consultant en trainer bij VeiligheidNL. Zij is verantwoordelijk voor bedrijfsprogramma’s en trainingen rond gedrag in bijvoorbeeld de Bouw, Metaal, Energie, Afvalbewerking en Biotechnologie.   VeiligheidNL monitort ongevallen en ontwikkelen effectieve programma’s om veilig gedrag te stimuleren.

 
Daan Thijssen

Daan Thijssen

Daan Thijssen is Manager Veiligheid  bij VolkerWessels. 

 
Harmen Willemse

Harmen Willemse

Harmen Willemse is projectleider Veiligheidsladder bij NEN.

 
Jurjen de Jong

Jurjen de Jong

Jurjen de Jong begon zijn loopbaan bij de VARA en het AD. Als partner van Hein (concept voor gedragsverbetering) is hij actief binnen BAM en Siemens. Zijn bureau Real Stories Real Impact vergroot overtuigingskracht door stakeholders te betrekken bij communicatie. Vanuit die visie werkte hij voor onder meer Linde Gas, Croon Elektrotechniek en public private partnerships rond het ministerie van EZ.  

 
Karen de Jager

Karen de Jager

Karen de Jager, strategisch communicatie-adviseur, werkte onder meer voor het Rode Kruis, FNV en Taskforce Biodiversiteit van de Rijksoverheid. Op de Hogeschool Rotterdam was ze 10 jaar docent, begeleider en examinator in commercieel management. Ze is afgestudeerd in journalistiek en geschiedenis (Erasmus Universiteit) en gecertificeerd scrum master.

 
Maarten Ducrot

Maarten Ducrot

Maarten Ducrot is een voormalig Nederlands profwielrenner en wielercommentator bij de NOS. Hij is organisatieadviseur en begeleidt leidinggevenden inmiddels 18 jaar bij het leiden van transities in hun organisatie. Hij studeerde Sociale Psychologie & Psychologie van de Organisatie, Nevenrichting Bedrijfseconomie in Utrecht.

 
Petronel Bijlsma

Petronel Bijlsma

Petronel Bijlsma kwam in veel bedrijven in onder meer de bouw, scheepvaart en de industrie. Petronel is 20 jaar organisatieadviseur, managementtrainer en executive coach. Zij werkte bij KPMG Consulting, Hay Consulting, De Baak, heeft mede een waardengedreven low-cost luchtvaartmaatschappij opgericht en heeft sinds 2004 haar eigen bureau Firmleaders.

 
Victor Roggeveen

Victor Roggeveen

Victor Roggeveen is een man uit de praktijk. Hij voer acht jaar als scheepswerktuigkundige bij de Koninklijke Marine. Daarna werd hij veiligheidsmanager bij een Amerikaanse oliemaatschappij. In1984 richtte hij het veiligheidsadviesbureau AdviSafe Risk Management op. Vanaf 2000 opereert Victor als onafhankelijk veiligheidskundig adviseur. Hij doet nu promotieonderzoek naar de invloed van leiders op veiligheid (Universiteit Leiden). 

 

Vroegboekkorting tot 15 april

Interesse? Meld u dan vóór 15 april aan.
U ontvangt dan automatisch € 50,- vroegboekkorting.

Speciale korting

Ben u abonnee van Arbo>>, oud-deelnemer of lid van de NVVK, NVVA of BA&O?
Dan ontvangt u € 100,- korting op uw deelname.

PE-punten

  1 punt voor AH VK
en A&O

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.